Utbildning i systematisk energieffektivisering

Länsstyrelsen Värmland arrangerar en utbildning i systematisk energieffektivisering för tjänstemän inom kommun och landsting den 29 maj.

Läs mer om utbildningen på Länsstyrelsens webbplats.

Alla nyheter

2014-12-17
Under våren startade Region Värmland Kraftsamling, ett arbete för att Värmland med gemensamma krafter ska skapa konkurrenskraftiga projekt och ansökningar inom energi, klimat och miljö inom de nya EU-programmen.
2014-12-17
Region Värmland planerar ett projekt för fossilfria transporter i Inre Skandinavien. Region Värmland tillsammans med Gävleborg, Dalarna och Akerhus och Hedmark i Norge formar nu det tänkta Interreg-projektet Green Drive Region.
2014-12-17
Byggindustrin tillsammans med Energikontoren Sverige planerar en stor utbildningsinsats för byggnadsarbetare och installatörer.
2014-11-19
Hagaborgsskolan fick idag Grundstenen, priset för hållbart byggande i Värmland. Karlstads kommun har med Hagaborgsskolan arbetat aktivt för att skapa en mycket god innemiljö och komfort för skolbarnen i en miljöbyggnad.
2014-11-11
Hållbart byggande i Värmland nätverket delar ut varje höst ut ett pris för att premiera och främja samt öka fokus på hållbart byggande. I år är tre nybyggda skolor nominerade till priset Grundstenen. Priset delas ut den 19 november vid ett seminarium för hållbart byggande.
2014-11-05
Nu finns nya handböcker om bioenergi i fastigheter och i industrin. Den 2 december är det också ett seminarium på samma tema i Örebro.
2014-10-28
Energikontoret genomför en vidareutbildning för kommunernas energi- och klimatrådgivare i energieffektivisering av värme- och kylanläggningar.
2014-10-10
I september hölls en konferens om energieffektivisering i idrottsföreningar. Presentationerna från konferensen finns nu att se på webben.
2014-10-01
Följ hur mycket sol- och vindenergi som skulle kunna produceras på ditt hus eller din ort senaste dygnet.
2014-09-15
Den 20 oktober startar årets upplaga av Green Planet Week. Filmer, seminarier och cafékvällar på temat klimat avlöser varandra i Hagfors, Sunne, Stöllet och Torsby under veckan.