Utbildning i systematisk energieffektivisering

Länsstyrelsen Värmland arrangerar en utbildning i systematisk energieffektivisering för tjänstemän inom kommun och landsting den 29 maj.

Läs mer om utbildningen på Länsstyrelsens webbplats.

Alla nyheter

2015-02-26
3 mars i Gävle arrangeras seminariet Lönsam energikonvertering i industrin. Seminariet är riktat till energirådgivare och beslutsfattare.
2015-02-26
Se Energimyndighetens film om tre bostadsområden. Energieffektivisering tillsammans med andra hållbarhetsaspekter som till exempel boendegemenskap, samt ny teknik är med från början.
2015-02-11
Glava Energy Center bjuder in till konferens den 10 mars med fokus på hur man bäst lagrar och nyttjar solel.
2015-02-09
Evenemangsarrangörer har mycket att vinna på att planera transporterna kring arrangemanget. Nu finns goda råd samlade i en idéskrift.
2015-02-02
Energimyndigheten öppnat en utlysning som söker fastighetsägare, byggherrar och småhustillverkare för mätningar av energianvändningen i nybyggda lågenergihus eller hus som renoveras till att nå lågenerginivå.
2015-01-21
Region Värmland planerar ett Interreg-projekt för fossilfria transporter i Inre Skandinavien. Region Värmland tillsammans med Gävleborg, Dalarna och Akerhus och Hedmark i Norge formar nu det tänkta Interreg-projektet Green Drive Region.
2015-01-12
Karlstads kommun är värd för Cykelkonferensen 2015. En nationell mötesplats om hur små och medelstora kommuner kan bli cykelstäder.
2014-12-17
Under våren startade Region Värmland Kraftsamling, ett arbete för att Värmland med gemensamma krafter ska skapa konkurrenskraftiga projekt och ansökningar inom energi, klimat och miljö inom de nya EU-programmen.
2014-12-17
Byggindustrin tillsammans med Energikontoren Sverige planerar en stor utbildningsinsats för byggnadsarbetare och installatörer.
2014-11-19
Hagaborgsskolan fick idag Grundstenen, priset för hållbart byggande i Värmland. Karlstads kommun har med Hagaborgsskolan arbetat aktivt för att skapa en mycket god innemiljö och komfort för skolbarnen i en miljöbyggnad.